Afrikas flygande läkare söker en Eventkoordinator

Organisation: 
  • Amref Nordic
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Ekonomisk/social utsatthet
Hälsa
Kvinnor

Vi söker en eventkoordinator som kan hjälpa oss med våra kreativa insamlingsaktiviteter i Sverige. Du kommer att vara ansvarig antingen för hela evenemang eller delar av ett event tillsammans med andra volontärer och Amref-personal, lite beroende på din kunskap och erfarenhet och vad du själv känner att du kan och vill bidra med som volontär. Vi ser gärna att du är noggrann och välorganiserad med sinne för detaljer, problemlösning och ”det där lilla extra” som gör ett bra och kreativt event, och att du tycker om att representera och företräda Amrefs verksamhet. Arbetet kommer även att innefatta eventadministration (i MS Office eller liknande) och kommunikation i samarbete med Amrefs webkommunikatör.

Amref Flying Doctors är en av Afrikas största hälsoorganisationer. Organisationen har idag ca 1000 anställda med programkontor i 9 länder i Afrika. Huvudkontoret finns i Nairobi, Kenya och det finns även ett antal insamlingskontor runtom i Europa, USA och Kanada. Amrefs kontor i Sverige har funnits i 40 år och har under denna tid fått donationer från bl.a. Radiohjälpen, Jochnick Foundation, Postkodstiftelsen samt att det idag finns ca 20 000 privata givare. Vi söker nu en Eventkoodrinator som kan hjälpa oss vid kommande insamlingsaktiviteter.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget är efter överenskommelse och kan skötas helt på distans. Tjänsten är inledningsvis ett uppdrag på 3 månader. För rätt person finns sedan goda möjligheter till förlängning och även anställning eller frilansuppdrag.
Specifika önskemål eller information: 
Tidigare erfarenhet av insamlings-events samt flytande i både svenska och engelska är en merit.
Minimiåtagande: 
Kan variera kraftigt beroende på när och hur stora eventen är. Vi anpassar oss efter dina möjligheter att bidra och planerar därefter.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.